Der er ærligt ingen grænser for antallet af sexlegetøj, som en person skal have, hvis du spørger os! Du har mere end et par sko, ikke? Så du har sandsynligvis brug for en række sexlegetøj. Vær ikke genert, krydre dit liv. Den eneste dårlige ting ved sexlegetøjs-shopping er, at der er så mange muligheder. Alt fra high-tech, til sød lille og powerhouse-versioner – der er et ton at sortere igennem. Men med en lidt omhyggelig markedsundersøgelse kan du finde interessante ting med lidt budget.

Uanset om du eksperimenterer og ser efter at prøve et af de overkommelige sexlegetøj eller erfaren og ønsker et top luksusmærke og dyrt voksenlegetøj … kan du gøre din legetid mindeværdig. Fra det lille til det meget store, fra det grundlæggende til det højteknologiske til kropssikre sexlegetøj finder du en lang række design og materialer. Men tænk ikke bare på dig selv, kig på markedet med din partner! Hav det sjovt med at se sammen, og lad din fantasi løbe frit.

Men vi er klar over, at udvalget af sexlegetøj er så enormt, at det kan virke lidt skræmmende, især hvis du er en nybegynder; men det behøver virkelig ikke være det – vi kan guide dig gennem de mange forskellige typer legetøj, der er tilgængelige, så når du er klar til at købe voksenlegetøj, går det så glat som det muligvis kan. Har du nogensinde hørt om udtrykket ‘sikkerhed kommer først’? Nå, husk det, og vælg ikke det ekstreme med det samme. Det er godt at have det sjovt og prøve nye ting, men alt til sin tid.

Først og fremmest skal du sørge for, at du køber et godt glidemiddel … ikke kun for kvinden, der er klar til at begynde at indsætte store ting, men også for den fyr, der vil prøve den perfekte onani. Dette giver smøring og gør alt lettere.

Forestil dig, at hendes fingre glider ned ad den glatte let klamme overflade på hendes yndlings legetøj, det hun altid holder opladet og tager med sig på ture. Nu finder hendes fingre vejen, øvede som de er sammen med lidt spyt til tænd/sluk-knappen, og legetøjet springer pulserende til liv. Nu vil hun flytte hånden tilbage under dynen, skubbe den af sig, for hendes krop begærer nu frihed, hendes ben spreder sig bredere, når legetøjet kaster sig ned og vibrerer mod hånden. Og altimens bliver hun mere fugtig og liderlig. Det lille punkt, der giver hende en sådan enorm kødelig glæde. Hun lukker øjnene i glæde, og nu er hun klar til, at du kommer og afslutter billedet. Hvordan lyder dette?

Forestil dig dig nu at være fortabt i rytmen i hendes onani, da hun hurtigt har ført sig selv helt til kanten, og rækker ud efter en Fleshlight. Dette kan være i form af en vagina eller et røvhul, vælg selv, hvilket der gør dig mere tændt. Her holder hun mentalt pause og letter det tryk, som fingrene udøver, når hun holder sig tilbage, skulle hun lade sig falde over kanten? Hun ser på dig have det sjovt med dit eget legetøj. Nej, hun vil ikke være færdig med dette, så hun beder dig om at fortsætte sammen. Så nu æntrer I to hinandens fantasier, allerede liderlige som helvede. Dejligt billede, er det ikke?

Du kan også være kreativ. Du kan trække hende ned mod dig efter benene, med vibratoren stadig tilsluttet og blive sammenfiltret. Nu kan du lege med hendes klitoris, mens vibratoren stadig vibrerer og driver hende til vanvid. Hun vil føle det stadig varme hoved, da hun klatrer op mellem dine ben og starter den bedste sex hun nogensinde har haft.

Hvad angår kvindelige par, har du ikke nogensinde tænkt på, at en af ​​jer tager en mands rolle og tager din partner med en strap-on? Lyv ikke. Det er kun naturligt og kan altid være sjovt at efterligne den mandlige bevægelse og samtidig give din partner enorm fornøjelse med den dildo, I to især valgte for hinanden, med den bestemte tykkelse, længde osv., som du ønsker. Den er hård, den bliver aldrig slap og kan være lavet af et allergivenligt materiale, hvilket gør det sikkert at bruge og let at vaske. Og så kan du altid bytte!

Uanset hvor ivrig du er, skal du ikke overdrive det. Der har været adskillige tilfælde, hvor enten et legetøj eller en enhed har brudt sammen eller er gået i stykker på grund af fejlagtig brug. Og i betragtning af at vi bruger disse til at lege med vores private dele, som naturligvis er nogle af de mest følsomme områder i kroppen, giver det da mening at vi skal være særdeles omhyggelige. Men prøv at holde legetøjet et sted, hvor du ved, at kun disse er til stede: Husk tilfældet med den fyr, der prøvede noget glidemiddel på sin pik kun for at opdage efter nogle få sekunder, at det var tigerbalsam … Eller den pige, der ikke gemte sin dildo godt nok, så hendes hund behandlede den som et legetøj og praktisk talt ødelagde den.