Hun kom gående ind i baren, og helvede, havde godt nok store bryster. Som de siger i interviews, er førsteindtryk meget vigtigt. Hendes bryster kom ind i rummet 5 minutter foran hende og fangede min opmærksomhed. Hun standsede og vendte sig for at tale med nogen, mens hun var i døren, så min første udsigt varede i et par ekstra sekunder, men jeg havde uanset ikke kunnet undgå at se hende. Min eneste tanke var, at min pik glider ind mellem disse bryster. Da hun derefter gik ind i lokalet, vurderede jeg hende øjeblikkeligt generelt som ung, attraktiv og barmfager, men mit fokus forblev på hendes bryst, kunne de være ægte?

Jeg stirrede på den unge babe, da hun krydsede rummet mod baren. Hun havde en enorm byste fremhævet af en stramtsiddende top. Som om brysterne var lige ved at eksplodere. Resten af ​​hendes krop så trimmet ud og lidt for lille til brystet. Jeg gættede på, at hendes bryster var blevet forbedret kirurgisk, men det var okay med mig. Jeg foretager aldrig den slags diskriminering. Jeg visualiserede, hvordan hendes krop ville se nøgen ud og smilede for mig selv. Udtrykket ‘Barbie’ kom i tankerne. Hun var høj og mager bortset fra sine bryster. Hun havde også et stort smil, næsten barnligt.

Jeg ville bestemt møde denne kvinde. Det var jeg bare nødt til. Ved at estimere hendes vej til baren bevægede jeg mig mod det samme område. Der var ingen tilgængelige barstoler og ingen servering til bordene, så for at få en drink var du nødt til at søge og finde mellemrum mellem de siddende gæster og håbe, at bartenderen ville bemærke dig, hvis du ikke ville vifte med armene som en idiot. Jeg klemte mig ind ved siden af ​​kvinden, der havde nået det samme hul på næsten det samme øjeblik. Jeg erkendte, at hun først skulle serveres og præsenterede mig, da hun stod og forsøgte at fange bartenderens blik. Hun var overraskende venlig.

Jeg prøvede tappert at ignorere hendes bryster, da vi udvekslede små kommentarer om den overfyldte bar. Den generelle larm kom til nytte. Jeg ville desperat sænke blikket og se nærmere på hendes bryst, men vidste, at det ville være dødsstødet for enhver mulig score, man skal være tålmodig. Jeg håbede, at min disciplin i de første få minutter kunne give mig det privilegium at sidde sammen med hende i længere tid, og hvem vidste, hvor det kunne føre. Til hendes udringning, håber jeg? Så høfligt som jeg kunne tilbød jeg at betale for hendes drikke og spurgte, om hun ville slutte sig til mig ved et bordene. Hun sagde ja. Åh wow, hvad gør vi nu.

Hun takkede mig for drikken. Kvinden sagde, at hun hed Sue og begyndte at tale om sit job som kasserer i et supermarked. Jeg var så ivrig efter at spørge, hvordan kan hun få lov til at arbejde i kundeservice med dette par bryster, men heldigvis forlod disse ord ikke mine læber.

Sue humrede over mit svage forsøg på at samle mine tanker, men var høflig nok til at vende tilbage til mine spørgsmål og viste interesse for mig. Efter al prøvelsen måtte jeg gå, men jeg vidste, at jeg bare skulle se hende igen. Så jeg spurgte, om hun kunne lide at mødes igen, til et måltid eller noget. Hun var enig og sagde, hvorfor ikke følge hende hjem. Okay, nu vidste jeg, at det blev suspekt, men jeg var ligeglad: Jeg var så liderlig, at jeg kunne gøre det hele natten. Så vi gik hjem til hende for en kop kaffe, som de siger …

Det var her hun afslørede, at hun faktisk var en sex-eskorte og prostitueret og undskyldte for ikke at have fortalt mig tidligere. Jeg fortalte hende, at jeg overhovedet ikke har noget imod det, så længe jeg kan klæbe mit ansigt ind imellem de uhyrlige pupper. Hun lo, og vi fortsatte med at bolle i de næste 30 minutter eller deromkring. Hun var faktisk en professionel. Det var en af ​​de underligste oplevelser i mit liv: Jeg havde aldrig hørt om piger, der faktisk gik ud og fiskede klienter sådan, men så tænkte jeg igen, hvorfor ikke. Men altid godt at huske at være forsigtig og passe på din drink, så ingen putter noget i den …