Forleden dag kom jeg hjem fra arbejde, helt udkørt, og selvom jeg havde planlagt at træne den dag, sagde jeg ‘glem det, ikke i dag’. Alt for stresset til at udsætte mig for kropslig træning efter alle de mentale kvaler. Jeg ved ikke hvorfor, men undertiden kan varme fra kroppen, der genereres med træningen, have en negativ effekt på mig … Jeg føler mig træt og får en kvælende fornemmelse, jeg føler, at jeg ikke kan trække vejret. Så hvad bedre end bare at slappe af i dag. Men jeg føler, at der mangler noget i hele processen. Er der ikke noget, der yderligere kan lindre mig …

Jeg tænkte, at en god omgang telefonsex kunne være en god idé, så jeg prøvede det, selvom jeg ikke havde nogen idé om, hvordan det ville udarte … En meget glad og snakkesalig pige besvarede mit opkald. Hun var så sjov, og jeg var glad for at finde nogen, der ville lytte til mig og ikke dømme mig, uanset hvilken slags svada jeg havde at sige. Jeg følte, at jeg kunne tale frit, og det gjorde jeg også. ”Fortæl mig en kort historie om dit sexliv”, spurgte hun, så jeg besluttede at fortælle hende om den gang, jeg besluttede at onanere, men samtidig satte en spids på det: Jeg smurte min håndflade, så min pik glider bedre og lettere i min hånd. Det føltes befriende, men også mere praktisk, da jeg kunne gå helt op til spidsen og derefter ned igen. Hun lo hjerteligt, men sagde, at jeg kun var en novice, når det kommer til at lege med mig selv og kreativitet. Hun fortsatte derefter med at rådgive mig og min kæreste om at lave et sjovt rollespil. Hun gik endda så langt som at antyde, at hun næste gang hun giver mig et blowjob, kunne bruge isterninger i munden for ​​en chokerende følelse. Jeg sagde, at det faktisk var noget, jeg aldrig havde tænkt på.

Det telefonopkald var alt andet end kedeligt må jeg sige. Pigen var så sjov og energisk, at hun ikke ville lade mig gå uden at give mig al sin viden om sex, som hun havde samlet i årenes løb. Hun stoppede aldrig med at sige, hvor våd hun var fra al vores snak. Hun gik endda så langt som at lægge telefonen ned i sine bukser og gnide mikrofonen på telefonen på sin vagina for at lade mig lytte til, hvor våd hun var. Det var noget andet, må jeg sige.

En af de mest interessante ting var det faktum, at hun var mere end villig til at lytte til mine problemer, og hvad der bekymrer mig. Det var spændende. Jeg følte, at der var nogen der var der for mig, selvom jeg ikke vidste, hvem det var i den anden ende af linjen. Det var befriende, må jeg sige.

For ikke at nævne, hvor liderlig det fik mig. Alt dette snak om sexhistorier, hvad hun ville have, at jeg skulle gøre mod hende, hvad jeg gerne ville have, hun skulle gøre mod mig især … hun havde ingen tabuer. Ikke overraskende, naturligvis, dette var hendes job. Men alligevel… snart fandt jeg vejen til min lynlås, og inden jeg vidste ordet af det, havde jeg min pik i hånden, hård og stiv som en flagstang. Det snak og hvisken virkede ligesom en serie med kys og bid ned ad nakken, noget der bare fik mig endnu mere ophidset. Og da hun kom og skreg i røret, var det enden også for mig. Jeg eksploderede ind jeans-stoffet så hårdt, at jeg næsten kunne sværge, at det lavede et lille hul, ligesom en kugle trænger ind i et ofres tøj.
Det bemærkede jeg selvfølgelig ikke, før telefonopkaldet var ovre, og jeg måtte rydde alt det rod. Der var sperm over hele sofaen, sko og selvfølgelig tæppet. Gudskelov, jeg bor alene, ellers ville nogen blive meget vred på mig, haha. Men det var det værd.

Selvom man de fleste gange man har sex får den “nu er jeg færdig” -følelse, efter at man kommer, følte jeg det ikke sådan, efter jeg havde lagt røret på. Det var underligt, men jeg følte, at jeg kunne ringe op igen ret snart. Spørgsmålet var, ville jeg tale med den samme pige eller en ny? Det havde rigtignok været fantastisk, men ville jeg ikke prøve noget nyt? Spørgsmål til senere tænker jeg. Indtil da opbevarer jeg et lille stykke papir med telefonnummeret på et hemmeligt sted.