Nogle venlige og omsorgsfulde venner advarede mig om ikke at bruge alle mine yndlingsfetisher på én gang ellers ville det være kedeligt. Eller for at sige det bedre, at alle dine ideer blev brændt op og du ville ikke have nogen fantasi for fremtiden. De kender mig ikke så godt, må jeg sige.
Denne lørdag var min fødselsdag. Planlagde ikke noget specielt, men jeg og min kæreste havde arrangeret at møde en af ​​hendes veninder, jeg ikke havde mødt før, Gloria. Noget mærkeligt ved det hele, men det lød sjovt.

Sagen er, at de bedste ting, der sker, er dem, der sker helt uventet, lige ud af det blå, dem, du ikke planlægger eller organiserer. Dette var tilfældet med lørdag aften vi tilbragte hos Gloria. Det havde alt, hvad vi kunne ønske, piger, sprut og en masse godhjertede mennesker generelt. Den sidste ting, du ønsker til en fest er mennesker der surmuler. Efter et par drinks var der tilsyneladende noget der ikke rigtigt var som det plejer. Gloria seksualiserede hele natten ting, som gjorde mig liderlig må jeg sige, men gav ikke meget mening. Efter et stykke tid bad hun mig om at banke på en dør i hendes øverste etage med nummer 10 på. Hvad helvede foregik vidste jeg ikke. Men jeg gjorde det alligevel.

Så snart jeg kontrollerede rummet hun havde sendt mig til, opdagede jeg, at det var et smukt rum med parfume i luften, friske lagner på sengen og svag belysning. Lige da jeg beundrede hele sceneriet, kommer min kæreste ud af bagdøren, klædt i gennemsigtigt undertøj og iført en parfume, der øjeblikkeligt gjorde mig hård som en klippe. Da jeg forsøgte at forstå, hvad fanden der skete, sagde hun, at det var min fødselsdagsgave. Min hage faldt ned til brystet. Hun var aldrig den slags pige, der ville gøre sådan noget, men jeg gik med til at ligge på sengen, da hun gik i gang med at sutte min pik hårdt.

Men det sluttede ikke der, efter et stykke tid kom en forbløffende blondine ud af den samme dør, som hun var kommet ud tidligere og sluttede sig til os … ok nu blev det for godt til at være sandt. Den blonde havde de fasteste bryster, jeg nogensinde havde set, og en røv rundere end en bold. Hun forsikrede mig om, at det hele var en del af min fødselsdagsgave, så der ikke var behov for at holde tilbage. Så det gjorde jeg ikke og begyndte at sutte på de forbandede bryster. Pludselig dukker en nøgen fyr op fra den samme dør, pigerne kom ud af, og jeg var bare lamslået. Min kæreste spurgte mig, om jeg ville være venlig nok til at lade hende have det sjovt med fyren, og hvorfor ikke engang med os begge, da det altid havde været en fantasi for hende. Hvad kunne jeg sige, jeg har aldrig været fordomsfuld når det handler om sex, og hun havde allerede taget sig af mig med den anden blondine, så jeg sagde selvfølgelig, hvorfor ikke.

Heldigvis dukkede ingen andre op fra døren, haha. Men vi havde det sjovt, os fire. Bytte af partnere, skifte position og bruge nogle underlige legetøj, der var der. Det var underligt i starten, men lidt sjovt senere. Jeg ville sørge for at jeg ville komme på blondinen, for selvfølgelig ville det sandsynligvis være min eneste chance for at gøre det. Hun var en professionel når det kom til blowjobs, så jeg besluttede bare at give slip og eksploderede i hendes mund. Min kæreste havde det også godt, kunne jeg se, hun kontrollerede fyren og fik ham til også at komme på kommando. Hvilken underlig aften, men sjovt.

Jeg spekulerede på, om Gloria selv også ville være interesseret i at have det sjovt med os. Jeg mener, hun var den der havde organiseret det hele, og hun var helt fin for sin alder med slappe, men store bryster og røv. Min kæreste sagde, at jeg skulle holde kæft. Men hvorfor? Jeg er sikker på, at hun ville være med til dette …